URBAN INFILL APARTMENT STUDY

New Hampshire Seacoast

This forward leaning design was campaigned for an infill land parcel that ultimately failed to garner public support in lieu of a commercial/retail proposal. Just a few years ago municipal agencies would pass on housing projects that today are sorely missed.

Exterior Perspective - Brown Tones Option
Exterior Perspective - Brown Tones Option

Urban Infill Study

press to zoom
Front Exterior Perspective - Brown Tones Option
Front Exterior Perspective - Brown Tones Option

Urban Infill Study

press to zoom
Exterior Perspective #2 - Brown Tones Option
Exterior Perspective #2 - Brown Tones Option

Urban Infill Study

press to zoom
Exterior Perspective - Brown Tones Option
Exterior Perspective - Brown Tones Option

Urban Infill Study

press to zoom
1/3

Click on image for enlarged gallery