MANCHESTER RESIDENCE

Manchester, NH

This project was an addition and renovation to an existing residence located in Manchester, NH.  The original design style was classic contemporary which was converted to a French Chateau style house with stucco, wood and stone accents on the exterior.  The additions to the home include 
a new stall to the preexisting two car garage and a large gourmet kitchen and breakfast area. 


Renovations were made to most of the existing rooms in the house including a new master suite, wood paneled office, pantry, dining and living rooms, bedrooms and bathrooms.  The exterior of the home was completed relandscaped with brick and stone walks and patios, a cobblestone driveway, retaining walls and new lush plantings.

Front Exterior Perspective
Front Exterior Perspective

Manchester Residence

press to zoom
Garage Side Perspective
Garage Side Perspective

Manchester Residence

press to zoom
Interior #4
Interior #4

Manchester Residence

press to zoom
Front Exterior Perspective
Front Exterior Perspective

Manchester Residence

press to zoom
1/8

Click on image for enlarged gallery