SEASIDE RESIDENCE

Wentworth by the Sea, NH

The design for a large addition and complete renovation to an existing home overlooking the Wentworth by the Sea resort was created and shown in the above photograph. A substantial renovation occurred in the kitchen creating an intimate sit-down breakfast area allowing for ocean and harbor views. A 3-car garage was added making way for the second-story 30 x 30 vaulted family room with a fieldstone and brick fireplace and floor to ceiling glass windows. A large wrap around deck was designed and attached to an existing master suite. 

Exterior Perspective
Exterior Perspective

Seaside Residence

press to zoom
Garage Side Exterior Elevation
Garage Side Exterior Elevation

Seaside Residence

press to zoom
Exterior from Dock
Exterior from Dock

Seaside Residence

press to zoom
Exterior Perspective
Exterior Perspective

Seaside Residence

press to zoom
1/4

Click on image for enlarged gallery